top of page

Group

Public·560 members

Marseille AEK adás 26 október 2023 Folyam


... marseille, Henry he101, Mrmc apple tv, Rumus luasan trapesium! Quantum dots ... Aek athens fc latest results, Skin like the sun, 2012 summer paralympics ...


2023/33. hét Hétfő – szerda – LovifogadásTippmix + Tippmixpro – legnépszerűbb események (kiegészítő fogadásokkal együtt): Sparta Praha – FC Köbenhavn (Labdarúgás, BL-selejtező) Servette – Rangers (Labdarúgás, BL-selejtező) Sturm Graz – PSV (Labdarúgás, BL-selejtező) Arisz Limasszol – Rakow Czestochowa (Labdarúgás, BL-selejtező) Dinamo Zágráb – AEK Athén (Labdarúgás, BL-selejtező) Tippmix + Tippmixpro – legtöbb kifizetett nyeremény (kiegészítő fogadásokkal együtt): Ausztrália – Anglia (Labdarúgás, vb, női) Manchester City – Sevilla (Labdarúgás, Európai Szuper Kupa) Marseille – Panathinaikosz (Labdarúgás, BL-selejtező) Manchester Utd. – Wolverhampton (Labdarúgás, Premier Liga) Kiemelt fogadási érdekességek: Hétfőre maradt az angol Premier Liga nyitófordulójának zárómeccse, amelyen a Manchester Utd. A meccsen egymást érték a gólok, a vendégek oldaláról az első játékrészben Jonathan Clauss és Pierre-Emerick Aubameyang talált a hálóba, a másodikban a gaboni másodszor is betalált. Ezt követően történt meg az edzőváltás, a PSG elleni örökrangadón Jacques Abardonado ült a kispadon, az ideiglenesen megbízott mester pedig egy csúnya 4-0-s verésbe szaladt bele. Gattuso első meccse is megvolt már, a Monaco ellen 3-2-re kaptak ki. Itt Iliman Ndiaye és Samuel Gigot találataival kétszer is vezettek, mégis kikaptak. (Sport!!!) Marseille Brighton adás 5 október 2023 Prof. Dr. 2023. okt. 5. — (Sport!!!) Marseille Brighton adás 5 október 2023 Prof. Dr.-Ing. Carsten Busc,, ‎Prof. Dr. Tilo Wendler, ‎Martin Steinicke · 2020 ... – Stevenage 1, 87 Shrewsbury – Burton 1, 73 Marseille – Panathinaikosz 2, 57 Philadelphia – Inter Miami L. Messi szerez gólt? 1, 70 Egy hévízgyörki Tippmix-játékos 5*2 000 Ft-os téttel, 10-es kötés típusú fogadással 5*384 428 Ft-ot nyert. Derby County – Oxford Utd. 1, 84 Crawley – Milton Keynes Dons 1, 72 Bolton – Fleetwood Gólszám 2, 5 Több, mint 2, 5 1, 75 Wycombe – Leyton Wrexham – Walsall 1, 71 Oxford City – Chesterfield 1, 46 Forest Green – Swindon 1, 62 Dorking – Southend Fylde – Kidderminster Egy csörötneki Tippmix-játékos 4*2 500 Ft-os téttel, 4-es kötés típusú fogadással 4*312 268 Ft-ot nyert. Gimcheon Sangmu – Seoul E-Land Gólszám 3, 5 Több, mint 3, 5 2, 47 Seinäjoen JK – KTP 2, 59 Sumperk – Opava Gólszám 6+ 3, 55 Saburtalo Tbiliszi – Shukura Kobuleti 5, 50 Egy budapesti Tippmix-játékos 5 000 Ft-os téttel, 3-as kötés típusú fogadással 757 969 Ft-ot nyert. Lipcse Crvena zvezda adás közvetítés 25/10/2023 1 nappal ezelőtt — Marseille adás 21 szeptember 2023 2023. szept. 20. — ((ÉLŐ ADÁS> AEK Antwerp közvetítés 30 augusztus 2023 [SPORT TV=] Young Boys Maccabi ... Az angolok az ausztrálokat verték 3-1-re, mindez pedig 53 százalékos találati pontossághoz és 2, 40-es szorzóhoz kapcsolódott a végkimenetelre vonatkozó piacon. Legmagasabb nyerő oddsok: Mirandes – Alcorcon (Labdarúgás, Spanyol 2. ) Pontos végeredmények (Nyertes tipp: Mirandes 4:0, 5:0, 6:0, nyertes odds: 100, 00) Crewe – Newport (Labdarúgás, Angol Liga 2. ) Pontos végeredmény (Nyertes tipp: Crewe 4:2, nyertes odds: 100, 00) Homburg – Darmstadt (Labdarúgás, Német Kupa) Nyertes különbség (Nyertes tipp: Hazai csapat 2-nél több góllal nyer, nyertes odds: 85, 00) Boavista – Benfica (Labdarúgás, Portugál bajnokság) Félidő/végeredmény (Nyertes tipp: Benfica/Boavista, nyertes odds: 80, 00) Pontos eredmény – 1. A sirályok az elmúlt időszakban három mérkőzésen is vereséget szenvedtek, holott előtte ugyanazzal a remek játékkal örvendeztették meg a szurkolóikat, mint tavaly tavasszal. Az AEK Athén elleni vereség indította meg őket a lejtőn, és bár utána még legyőzték Kerkezéket, a Chelsea ellen a Ligakupában, az Aston Villa ellen a bajnokságban kaptak ki. Utóbbi nagyon csúnya lett, ott teljesen szétesett minden, 6-1-re győztek a hazaiak, az egyetlen gólt Ansu Fati szerezte, neki ez volt az első találata új csapatában. Azzal, hogy az AEK Athéntól hazai pályán kaptak ki, most hatalmas a nyomás rajtuk. félidő/Végeredmény (Nyertes tipp: Marseille 2:0/Marseille 2:1, nyertes odds: 70, 00) Kiemelt esemény: Manchester City – Sevilla 1:1 (büntetőkkel: 5:4 (Labdarúgás, Európai Szuper Kupa) 1X2 (helyes tipp: Döntetlen, helyes tippek aránya: 16%, nyertes odds: 5, 00) Ki nyeri a Szuper Kupát? (helyes tipp: Manchester City, helyes tippek aránya: 84%, nyertes odds: 1, 20) Hazai csapat szögleteinek száma (helyes tipp: 7+, helyes tippek aránya: 94%, nyertes odds: 2, 50) Melyik csapat kap több büntetőlapot? (helyes tipp: Sevilla, helyes tippek aránya: 82%, nyertes odds: 1, 55) Outright-fogadás: Tenisz, Toronto, férfi egyes 2023 – Ki nyeri? Helyes tipp: J. Sinner (Helyes tippek aránya: 12%) Legmagasabb odds: 11, 00 Záró odds: 1, 84 Magyar események: Győr – Kozármisleny (Labdarúgás, NB II) eredmény: 2:1, nyertes odds: 1, 60 A végkimenetelre tett tippek 90 százaléka lett helyes. Honvéd – Tiszakécske (Labdarúgás, NB II) eredmény: 2:1, nyertes odds: 1, 75 A végkimenetelre tett tippek 85 százaléka lett helyes. 32 az Unibetnél az ő győzelmük, 2. 95 a Marseille-é, 3. 90 a döntetlen. Következzen az Olympique Marseille – Brighton találkozó! Olympique Marseille Mondanám, hogy túl van a balhé nagy részén a Marseille, de igazából az elmúlt években Marseille-ben mindig balhé van valami miatt. Marcelino megelégelte azt, ahogyan a szurkolók viselkednek, és stábjával együtt beadta a felmondását, amit a klub egy meglehetősen dühös közleményben jelzett a nagyközönség felé. 3, 30 5, 25 Linfield – Glenavon 8, 75 Egy budapesti Tippmix-játékos 400 Ft-os alaptéttel (összesen 4 000 Ft-os téttel), 9/10-es kombináció típusú fogadással 662 886 Ft-ot nyert. FK Transinvest – Banga Gargzdai Kétesély FK Transinvest vagy Döntetlen 1, 43 Tractor Tabriz – Persepolis 1X2 Persepolis 1, 93 Haladás – Nyíregyháza Döntetlen vagy Nyíregyháza 1, 40 Soroksár – Csákvár Soroksár 1, 95 Budafok – BVSC Budafok Barockstadt Fulda-Lehnerz – Astoria Walldorf Barockstadt Fulda-Lehnerz 2, 02 Flora Tallinn – Farul Constanta Farul Constanta 2, 15 QPR – Norwich Norwich Manchester City – Sevilla 2-3 Vikingur Reykjavik – KR Vikingur Reykjavik 1, 48 Egy budapesti Tippmix-játékos 2*500 Ft-os téttel, 2-es kötés típusú fogadással 2*250 000 Ft-ot nyert. Érthető valahol, a spanyol nem érezte magát biztonságban, ez pedig nem vet jó fényt a klubra, a szurkolókra és úgy en bloc az egész miliőre. Az utód nem az az ijedős fajta, Rino, vagyis Gennaro Gattuso a pályán is egy megfélemlíthetetlen alak volt, edzőként ugyanazt a mentalitást próbálja közvetíteni. Marcelino utolsó meccse az Ajax elleni 3-3-as döntetlen volt az EL-ben. Pécs – Vasas (Labdarúgás, NB II) eredmény: 0:0, nyertes odds: 3, 20 A végkimenetelre tett tippek 41 százaléka lett helyes. Magyarország – Bosznia-Hercegovina (Kosárlabda, Olimpiai selejtező, B csoport) eredmény: 78:103, nyertes odds: 1, 17 A mérkőzés győztesére tett tippek 42 százaléka lett helyes. Magyarország – Portugália (Kosárlabda, Olimpiai selejtező, B csoport) eredmény: 74:86, nyertes odds: 2, 01 A mérkőzés győztesére tett tippek 13 százaléka lett helyes. Legügyesebb Tippmix-fogadók: Egy budapesti Tippmix-játékos 10*300 Ft-os téttel, 11-es kötés típusú fogadással 10*263 006 Ft-ot nyert. Labdarúgás Dinamo Zágráb – AEK Athén Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2, 5 Igen és több, mint 2, 5 2, 81 Nyertes Galatasaray – Olimpija Ljubljana 1. félidő – Hazai csapat – Gólszám 0, 5 Több, mint 0, 5 1, 42 Topolya SC – Braga Hazai csapat – Gólszám 0, 5 Northampton – Lincoln Mindkét csapat szerez gólt Igen 1, 86 Carlisle – Wigan 1, 76 Barnsley – Peterborough 2, 09 Charlton – Bristol Rovers 1, 60 Cambridge Utd. Névtelen ... Aek athens badge, Wachiturro corte, Cargill meat solutions stock! Lighting marseille 13015, Castlefields bredwardine, Panjwani star stop? Ionata web ... De Zerbiéket mindenki egyfajta titkos esélyesnek tartotta az EL-ben, de ha most, a Marseille ellen nem képesek pontot, pontokat szerezni, lemondhatnak a továbbjutásról. Idegenben felemás a teljesítményük, verték a Wolverhamptont és a Manchester Unitedot, kikaptak a Chelsea-től és az Aston Villától. James Milner, Pascal Gross, Julio Enciso és Jakub Moder nem fog tudni pályára lépni, az olasz várhatóan több poszton változtat majd a hétvégi csapatához képest. Verbruggen – Lamptey, van Hecke, Dunk, Estupinan – Dahoud, Baleba – Adingra, Joao Pedro, Fati – Ferguson Tippelde Marseille-ben most egyáltalán nincs rendben semmi, az edzőváltás nem hoz azonnali javulást, ott a problémák sokkal komolyabbak, minthogy egy csere megoldjon mindent. [SPORT TV!!!] Marseille Brighton közvetítés 5 október 2023 2 Marseille, Brighton és AEK Athén alkotta négyes. Sportfogadás - Online Milan Newcastle adás közvetítés 19 szeptember 2 [élő adás] Ferencváros Zalgiris ... Marseille - AEK Athens mérkőzés - 2023 október 26. Foci Európa Liga tippek és élőzetesek a(z) Marseille - AEK Athens mérkőzésre szerkesztőinktől és a tippjátékok résztvevőitől. Névtelen ... marseille? Hitachi 2016? Dilemme du prisonnier powers, Cocciante quando Aek sarulla lagu batak, Most amazing ice skating routine, Lewis county assessor ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

  • Marisa Pagano
  • Reno Smidt
    Reno Smidt
  • Maruvs Maruvs
    Maruvs Maruvs
  • Roddy Paul J
    Roddy Paul J
  • aldy meyad
    aldy meyad
bottom of page