top of page

Group

Public·556 members

![[kijken/live]] Club Brugge - Lugano live op tv en livestream (Europa Conference League) 26 oktober 2023


Club Brugge Lugano live op tv en livestream ,Club Brugge tegen Lugano live kijken,


Club Brugge - Lugano live op tv en livestream (Europa Conference League) 26 oktober 2023.TV-gids: op deze zender kijk je naar de Jupiler Pro League tussen Lugano en Club Brugge


🔴📺KIJKEN=►►📲👉Club Brugge - Lugano live op tvLIVE Europa Conference League | Kan Lugano tegen Club Brugge zorgen voor ‘stunt van de eeuw’?

Goedenavond en welkom in dit liveblog. Wij zijn Vincent Le Haen en Laurine Slingerland en hier houden we je op de hoogte van de eerste halve finale in de KNVB-beker. Het belooft een historische avond te worden. Veel plezier!


Lugano - Club Brugge begint om 30.00 uur en is live te zien op open kanaal FOX en ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur. Zorg dus dat je op tijd klaar zit zodat je niks mist van het spektakel!


Gisteren gaf Club Brugge-trainer Ruud van Nistelrooij aan dat hij Lugano niet onderschat. "Ik vlieg de wedstrijd aan zoals we dat altijd doen. Of het nou de Champions League, de Europa League of een topper in de Europa Conference League is", zei Van Nistelrooij. Hij denkt uiteraard dat Lugano tot op het bot gemotiveerd is. "Ik verwacht morgen een heet avondje."


In Europees verband ligt Club Brugge er dit seizoen al uit. In de Europa League play-offs was Sevilla in twee partijen net iets sterker en was de cumulatieve score 3-2 in het voordeel van de Spanjaarden. De enige competitie waar realistisch gezien dus nog echt de hoofdprijs gepakt kan worden is de KNVB-beker. De competitie die voor grote ploegen toch vaak als een troostprijs voelt, maar in dit geval een doekje voor het bloeden moet zijn voor toch een redelijk teleurstellend seizoen van de Eindhovenaren.


De route voor Club Brugge naar de halve finale bestond uit drie wedstrijden. Op het Kasteel werd het tegen Sparta 1-2 (goals van Simons en Madueke), thuis werd Emmen met 3-1 (Branthwaite tweemaal en eenmaal De Jong) naar huis gestuurd en dezelfde cijfers werden neergezet in de kwartfinale en toen moest ADO Den Haag eraan geloven. De goals waren toen van Bakayoko, Til en Sangaré.


Om zoveel mogelijk fans op Sportpark De Westmaat te kunnen herbergen, zijn er extra tribunes geplaatst. Er is nu plek voor 8000 fans, waaronder 300 uit Eindhoven. Zij zijn vanavond live getuige van een historische bekeravond. Kan jij dat niet zijn? Lees dan hieronder waar jij Lugano - Club Brugge op tv kan zien!

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page